Имейл маркетингът носи 20% от продажбите

в онлайн търговията.

Имейл маркетинг статистика

Над 30% от вашите абонати ще отворят вашите имейл кампании а над 10% ще кликнат в тях и ще посетят сайта ви.

Над 2% ще направят покупка

Имейлът е най-евтиният канал за генериране на продажби и е с най-висока възвъщаемост

Възвръщаемост: До 40 пъти.

Имейл маркетинг: 100% под ваш контрол

  • Как повече потребители да се абонират за вашите имейли?
  • как да създавате имейл кампании, които да резонират с аудиторията ви и да носят печалба?
  • Как да се справите по достатъчно ефективен начин със всички задачи свързани с имейл маркетинга.

Докато социалните мрежи и търсещи машини променят своите алгоритми и съответно представянето на вашите реклами, то при Имейл Маркетинга няма такава опасност.

Вашия имейл списък си остава ваш.

Ако искате да

  • Откриете нови потенциални клиенти
  • Да превърнете потенциалните клиенти в реални
  • Да се възползвате от трафика към вашия сайт или онлайн магазин и да направите така, че еднократните посетители да се завръщат отново и отново
  • Да надграждате върху вашите взаимоотношения с клиентите, като ги направите адвокати на вашата марка
  • Да повишите трафика към вашия онлайн магазин
  • Да провеждате състезания, томболи и промоции
  • Да популяризирате вашия сайт или онлайн магазин без да инвестирате огромни суми.

Имейл маркетингът е една от най-ефективните алтернативи е задължителният канал за всеки бизнес

Цени за имейл маркетинг

Цената за услугата имейл маркетинг обикновено се определят от броя абонати във вашия списък и броя изпратени кампании месечно.

Разходите за имейл маркетинг обикновено са много по-ниски в сравнение с онлайн рекламата, затова имейл маркетинга е предпочитан канал в индустриите с голяма конкуренция и високи разходи за реклама във Facebook, Google и др. платформи.

Приложения за имейл маркетинг

Ние можем ад ви помогнем ад изеберете най-подходящата платформа за имейл маркетинг за вашите цели, на база вашите изисквания и бюджет.

Aweber

Retargeting.biz – Имейл маркетинг платформа „всичко в едно“, която ще ви помогне да получите повече трафик, повече продажби и повече време, за да правите това, което наистина има значение. Бърза интеграция с +22 платформи за онлайн магазини. Бърза настройка. До 30% увеличение за най-значимите KPI

GetResponse – GetResponse е една от любимите ни платформи за имейл маркетинг и се използва широко от търговци в различни индустрии. Включва автоматизация на имейли, имейл шаблони, сегментиране и персонализиране. Има и удобна функция за автоматична фуния, която предоставя готова маркетингова фуния за маркетингови кампании по имейл. Като цяло GetResponse включва набор от мощни функции, насочени към растеж на марката. От A/B тестване до цялостен инструмент за анализ, който проследява ефективността на имейл кампанията.

Mailchimp – унидерсална платформа за имейл маркетинг, която покрива широк спектър функционалности. Подходящ за опитни маркетинг специалисти, поради специфики при езползването му.

Mailerlite – базова функционалност и улеснен редактор за малкия бизнес

TheMarketer – чудесен инструмент за имейл маркетинг, ако имате нужда от пълния рейндж технологии и функционалности за имейл маркетинг при онлайн търговията и всякакъв друг вид бизнес на наистина изгодни цени (препоръчана).