Facebook-страница-поддръжка

Трябва да промените името на вашaта Facebook страница или бизнес във Facebook? Случва се.

По-рано беше доста трудно да се направи това, но с по-новите промени на Facebook наистина са необходими буквално четири стъпки, за да промените името и URL адреса на Facebook страницата си.

Как да промените името на страницата си във Facebook

Щракнете върху „Редактиране“


Отворете страницата си като администратор (може да се наложи първо да влезете в биснес мениджъра си), щракнете върху раздела About (Относно) в горната лява част на страницата, след което щракнете върху Edit. Това е точно до текущото име на страницата ви.

Въведете го

След като щракнете в полето Име на акаунт, въведете новото име на страницата си.

Уверете се, че новото ви име не нарушава нито едно от следните правила във Facebook:

  • Не използвайте никакви варианти на „Facebook“ на вашето име.
  • Не включвайте фирмения си лозунг на ваше име.
  • Не използвайте произволни главни букви, които биха накарали учителя ви в началното училище да се смръщи.
  • Бъдете конкретни с името си.
  • Избягвайте подвеждащи термини или думи.
  • Не избирайте думи, които могат да бъдат дискриминационни или обидни.

Изпратете го


След като въведете новото си име, щракнете върху „Изпрати“. Ако не виждате тази опция, проверете отново, за да сте сигурни, че сте посочени като администратор на страница. Други роли на страници не могат да променят имената на страници във Facebook. Можете да промените тези настройки, като щракнете върху Настройки и след това върху Роли на страници вляво.

Ако сте администратор и все още не виждате опцията „Изпрати“, проверете отново, за да се уверите, че някой не се е опитал да промени името през последните няколко дни.

Няма ограничение за това колко пъти можете да промените името на страницата си, стига тези промени да са с интервал повече от седем дни.

Изчакайте търпеливо


Обикновено не отнема известно време на Facebook, за да одобри промяна на името. При нас обикновено се случва на следващия ден.

Ако има закъснение от ден-два, може да си струва времето да се свържете с Facebook и да се уверите, че нищо не пречи за постигане на желания от вас резултат.

Ако това не сработи


Промяната на името на страницата ви не работи? Може да има няколко причини за това:

Не сте изчакали достатъчно. Може да отнеме до около три работни дни, докато Facebook прегледа и приложи промени в имената на страници.


Страницата ви е маркирана, че не спазва политиките на Facebook.

Често срещаните нарушения включват неспазване на правилата за имената на страницата във Facebook или използване на спам тактики, за да получавате харесвания. Ако Facebook ви заподозре в някаква измама, той може да спре страницата ви, така че няма да можете да редактирате името на страницата си.

Страницата ви има твърде много харесвания. Ако страницата ви има повече от 200 харесвания, трябва да сте администратор, за да промените името на страницата си във Facebook. при по-малко от 200 може да успеете да го промените без администраторски права.


На вашата страница има наложени ограничения. Ограниченията в света на Facebook не винаги са лоши! Те могат да варират от факта, че вие ​​или друг администратор сте се опитали да промените страницата си преди по-малко от седем дни до това Facebook да е спрял страницата ви за подозрителна дейност.
Ако никоя от тези причини изглежда, че не отговаря на вашата ситуация вижте повече информатия в помощния център на Facebook.

Tags:

Comments are closed

Получете безплатна консултация

Адора Диджитал e дигитална рекламна агенция специалирирана в разработка, внедряване и реализация на дигитални маркетингови стратегии.

Предлагаме съвременни маркетингови подходи заедно с иновативни софтуерни технологии, за да помогнем на бизнеса ви да се разрастне по-бързо и ефикасно.

Абонирай се за новите материали