„Една идея може да се обърне към магия или в прах, в зависимост от таланта, който я реализира ”

– Бил Бернбах

Ефективна Facebook реклама

Ако искате да създадете емоционална връзка с вашите потенциални клиенти и да ги направите адвокати на вашия бранд, социалните мрежи са най-подходящия , а Facebook рекламата най-ефективния, начин да го направите

Showcase 1

Ефективност

Рекламата в Facebook не е това, което беше…сега е много по-доходоносна.
Днес имаме един нов мощен инструмент, който връхлита дигиталния маркетинг като буря – данните.

Showcase 2

Прецизност

Fcebook предлага почти невъобразими начини за насочване на рекламите, само към най-заинтересованите потребители. Сега можете да постигнете повече с по-малко усилия и бюджет.

Потенциал

Потенциал

А като се добави факта, че по-голямата част от потребителите използват Facebook ежедневно, това прави Facebook рекламата подходяща и високоефективна за абсолютно всеки бизнес продукт или услуга.

Антония Петрова

feelgoodjeans.com

Днес, потребителите скролват покрай десетки постове на минута, без дори да ги забележат. Претрупани от всякакъв вид съдържание, вашите потенциални клиенти все повече развиват имунитет към рекламните ви съобщения и игнорират дори най-изгодните ви оферти. Затова имахме нужда от нов подход. Агенция Омнимарк ни го осигури и сме повече от доволни.

Иван Иванов

autentik.co.uk

Имате нужда все по-често да актуализирате подхода си, да използвате иновативни инструменти и да следите все повече показатели, както и да създавате все повече и по-качествено съдържание.

Маги Петрова

supernova.bg

В дигиталната ера, промените в алгоритмите на социалните мрежи се извършват ежедневно. Времето, усилията и средствата, които маркетинговият ви отдел трябва да отделя се увеличават.

Татяна Добрева

fashionclub.bg

Facebook рекламата беше единствения начин да стартираме онлайн продажбите си. След изпробване на различни видове реклама и загуба на бюджет, Омнимарк ни помогнаха да стартираме продажбите си в чужбина, където конкуренцията е безмилостна. Сега имаме ROI, който ни позволява да планираме разрастване.

Значителни продажби, дори при малък бюджет

Значителни продажби, дори при малък бюджет

Социалните мрежи остават най-предпочитаното място за комуникация и забавление от потребителите, а рекламата във Facebook един от най-ефективните методи за привличане на трафик, потенциални клиенти и увеличаване на продажбите.

Какво предлагаме

Нашия приоритет е увеличаването на вашите продажби.

Ако искате да се освободите от рутината при създаване и управление на реклама във Facebook, и да се концентрирайте върху важните неща за вашия бизнес, ние сме на ваше разположение.

  • Поддръжка на вашите социални профили
  • Създаване, настройка, мониторинг и оптимизиране на вашите Facebook реклами.
  • Създаване на съдържание
  • Измерване на резултатите и репортинг.