Получете безплатна консултация

Искате ли рекламаиат ви да се показва за хиляди ключови думи извлечени динамично и автоматизирано директно от Вашия продуктов каталог, като в същото време бюджета Ви да се разпределя автоматизирано само към тези, които ви носят най-много продажби?

Звучи страхотно нали?

Ние можем за минути да стартираме хипер ефективни автоматизирани реклами за Google ads, за да се конкурирате успешно и с най-големите онлайн магазини във вашия бранш.

Днес рекламата в Google може да осигури много повече от увеличаване на посещенията на вашия онлайн магазин или уебсайт за услуги.

Съвременните технологии позволяват, чрез реклама в Google ads, даден бизнес да достигне до най-уместната за него аудитория и до потенциални клиенти, които активно проучват продукти и услуги като неговите.

Затова и чрез реклама в Google може да се постигне възвъщаемост, която да позволи рекламния бюджет, бизнеса и печалбите да растат.

онлайн реклама в Google ads за онлайн магазини

Реклама при търсене в Google ads

Бъдете на първо място в резултатите при търсене, на потенциалните ви клиенти.

Динамчна Дисплей / Банер Реклама

Визуална реклама насочена към повече от потребителите, които имат най-голямо значение за вашия бизнес.

Видео Реклама в Youtube

Видеото е царят на онлайн съдържанието с огромни ползи за бизнеса. Сега вече видео рекламата е достъпна за всеки бизнес.

Рекламата в Google е за вас ако искате да:

  • Използвате мощта на Google да показва рекламата ви на хора, които реално се интересуват от продукт или услуга, като вашите
  • Плащате само за клиенти, посетили сайта ви
  • Увеличите трафика към вашия сайт или онлайн магазин, докато имате пълен контрол над бюджета си
  • Знаете точно, колко ви струва привличането на всеки нов клиент и каква възвращаемост ви носи рекламата

Получете безплатна консултация

Продължете самостоятелно

Адора Диджитал e дигитална рекламна агенция специалирирана в разработка, внедряване и реализация на дигитални маркетингови стратегии.

Предлагаме съвременни маркетингови подходи заедно с иновативни софтуерни технологии, за да помогнем на бизнеса ви да се разрастне по-бързо и ефикасно.