Платена онлайн реклама

Ако не искате да играете хазарт с алгоритмите на социалните мреми и търсещите машини, започнете с платена онлайн реклама.
Цената на платената онлайн реклама все още е по силите на всеки бизнес и е предпочитан метод за бърз растеж и увеличаване на продажбите. 

Реклама в Google

Покажете продуктите и услугите си точно на тези хора, които в момента търсят такива.

Facebook, Instagram реклама

Свръх ефективна реклама, която достига до потребителите с най-голям интерес към продуктите и услугите ви.

Tik Tok маркетинг

Достигнете до най-активната онлайн аудитория, където всеки потребител потребител гледа ежедневно стотици видеа.

Нашите клиенти за нас

Все още се съмнявате? Ето какво казват нашите клиенти.

Иван Ст.

Директор онлайн търговия

Нашите онлайн продажби скочиха до небесата, откакто си партнирахме с Adora Digital. Техният опит в електронната търговия увеличи приходите ни с 50%. Отдадеността и прозренията на екипа промениха бизнеса ни изцяло.

Тифани Р.

Собственик на бизнес

Разходите ни за дигитална реклама бяха разпръснати и неефективни. Adora Digital рационализира нашите кампании, като намали разходите ни и увеличи възвръщаемостта на инвестициите ни. Техният финансов нюх ги отличава.

Емил Л.

Маркетинг експерт

Екипът на Adora Digital постоянно постига изключителни резултати. Те ни помогнаха да се ориентираме в непрекъснато развиващия се дигитален пейзаж с креативни кампании и прецизно таргетиране. Нашата ROI никога не е изглеждала по-добре.

Тереза М.

CEO

Не успявахме да генерираме качествени потенциални клиенти, докато не започнахме да си партнирахме с Adora Digital. Кампаниите им за генериране на потенциални клиенти са невероятно ефективни, изпълвайки нашия пайплайн с потенциални клиенти с висока стойност.

Получете безплатна консултация

Адора Диджитал e дигитална рекламна агенция специалирирана в разработка, внедряване и реализация на дигитални маркетингови стратегии.

Предлагаме съвременни маркетингови подходи заедно с иновативни софтуерни технологии, за да помогнем на бизнеса ви да се разрастне по-бързо и ефикасно.