Мениджмънт на социални мрежи

Планиране и изпълнение на стратегии за растеж на вашата аудитория и последователи и увеличаване на ангажираността и активонстта и.

Маркетинг в Социални Мрежи

Социалните медии не са медии. Ключът е да слушате, да бъдете ангажирани и активни, и да изграждате взаимоотношения.

Социалните мрежи са там където събитията от деня намират отражение. Затова и никой бизнес не може да ги игнорира.

Днес социалните мрежи са средата за комуникация с потенциални и настоящи клиенти и няма изгледи нещата скоро да се променят.

Социалните медии бързо се превръщат в един от най-важните аспекти на дигиталния маркетинг, който осигурява невероятни ползи, които помагат да се достигнат милиони клиенти по целия свят. И ако не използваме този печеливш източник, пропускаме невероятна маркетингова възможност, тъй като социалните мрежи улесняват неимоверно разпространението на информацията за нашия продукт и мисия.

Предимства на социалните мрежи

Поддръжката на социални мрежи и профили е от ключово значение и от него зависят всички останали маркетинг кампании и канали.

Рентабилност


Създаването на акаунт и публикуването на съдържание е безплатно за почти всички платформи за социални мрежи. За дадостигнете обаче сериозна аудитория е необходимо висококачествено, полезно и забавно съдържание, ангажираност на аудиторията с публикациите и комуникация в тона и културата на съответната платформа.

Маркетингът в социалните мрежи е може би най-трудоемкия аспект на дигиталния маркетинг, но и един от най-рентабилните от финансова гледна точка. И най-важното – марките днес се изграждат онлайн, затова нито една бранд стратегия не може без маркетинг в социалните мрежи

Първото правило на социалните медии е, че всичко се променя непрекъснато. Това, което няма да се промени, е желанието на общността да взаимодейства, комуникира и обменя идеи.

 • Увеличете разпознаваемостта на марката
  С почти половината от световното население, използващо платформи за социални медии, те са естествено място за достигане до нови и силно таргетирани потенциални клиенти.
 • Дайте лице на Вашата марка
  Комуникирайте с потенциалните клиенти, като им осигурите лесен начин да изразяват желанията и идеите си. Сближаването с аудиторията е начин да повишите и интереса към вашите марка и продукти.
 • Демонстрирайте експертизата си и станете лидер.
  Без значение в коя индустрия се работи вашият бизнес, социалните медии предлагат възможност да утвърдите марката си като лидер – източник на информация за теми, свързани с вашата ниша.
 • Бъдете запомнени
  Повечето потребители на социални медии влизат в акаунтите си поне веднъж на ден. Публикувайки съдържание, Вашия бизнес ще остане в съзнанието на аудиторията ви и ще увеличавате популярността си.
 • Увеличете трафика към Вашия уебсайт
  Публикациите и рекламите в социалните медии са ключови начини за привличане на трафик към вашия уебсайт. Споделянето на страхотно съдържание от вашия блог или уебсайт в социалните ви канали е чудесен начин да привлечете посетители веднага щом имате нов продукт, услуга или новина.
 • Привличане на потенциални клиенти. Социалните медии предлагат лесен и достъпен начин за потенциалните клиенти да изразят интерес към вашия бизнес и вашите продукти. Привличането на потенциални клиенти е толкова важна полза от социалните медии за бизнеса, че много социални мрежи предлагат рекламни формати, специално създадени за привличане на потенциални клиенти за търговци на едро или фирми предлагащи услуги.
 • Увеличете продажбите
  Без значение какво продавате, социалните медии могат да ви помогнат да го продадете. Вашите социални акаунти са критична част от вашата фуния за продажби – процесът, чрез който нов контакт става клиент.
 • Партнирайте с влиятелни лица
  Проучванията показват, че информацията „От-уста-на-уста“ води до между 20 до 50 процента от решенията за покупка. Когато накарате хората да говорят за вашия продукт или компания в социалните медии, вие изграждате осведоменост за марката и доверие, и се позиционирате за повече продажби.
 • Бъдете в течение на новините от бранша
  В онлайн света нещата се развиват бързо – и не можете да си позволите да бъдете забравени. Придържането на виртуалното ухо до земята чрез социално слушане гарантира, че винаги сте информирани за предстоящите промени във вашата индустрия, които могат да повлияят на начина по който правите бизнес.
Развитие на социални мрежи

Кои социални мрежи поддържаме

Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest